Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5 daagse workshop met schilder Jeremy Lipking

3 juli 2017 - 7 juli 2017

Workshop Jeremy Lipking

Terug in mijn atelier na een 5 daagse workshop met de Amerikaanse fine art schilder Jeremy Lipking vorige week in Meehr (in de heuvels van Limburg). Het was een geweldige ervaring om te kijken naar de portret en landschap demo’s van Jeremy.

Zo verfrissend om een andere manier te leren om een onderwerp te observeren en te kijken naar een andere strategische manier van werken aan een schilderij met een volledig kleurenpalet. In deze workshop maakte ik ook kennis met andere materialen en kleuren waarmee ik altijd werkte zoals de verf van Michael Harding (handgemaakte olieverf in de UK).

– Titaanwit
– Cremnitz wit
– Lood tin geel citroen
– Citroen geel
– Cad geel
– Cad oranje
– Kadrood
– Briljant Roze
– Alizarin Crimson
– Transparant oxyde rood
– Ultramarijn
– Kobalt Blauw
– Maagdelijk
– Gouden Groen
– Koningsblauw
– Ivoor Zwart

Jeremy Lipking gebruikt lange platte penselen serie 279 Rosemary and co. die erg gemakkelijk zijn. Deze penselen hebben extra lange haren zodat ze meer verf kunnen dragen. De lange stelen zorgen voor een los gevoel maar ik kan ook de rand of de hoek gebruiken om mijn schilderijen mooie variaties in randen te geven.

Deze schilderkleuren en penselen zijn zeker onderdeel geworden van mijn dagelijks gebruik!

Gegevens

Begin:
3 juli 2017
Einde:
7 juli 2017
Evenement Categorie:

Copyright © 2024 Wencke Vinks. ©Photography by Wencke Vinks. All Rights Reserved. All content on this website may not be published, broadcast or otherwise redistributed without permission. Disclaimer