Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dagcursus landschap schilderen op de Veluwe

14 september

€195

Ook dit jaar geef ik weer 2 dagcursussen landschap schilderen op de Veluwe.

Buiten schilderen op de Veluwe
Buiten schilderen, ook wel Plein air schilderen genoemd, is een geweldige uitdaging en levert naast een heerlijke training in de buitenlucht altijd nieuwe inzichten op in je schilderproces! Meester landschapschilders zweren bij deze avontuurlijke manier van schilderen omdat het juist de eigen unieke ervaring is die je zelf toevoegt aan een schilderwerk.

De Veluwe
De Veluwe is een uniek stukje natuur in Nederland. De vele heideheuvels afgewisseld met zandverstuivingen zorgen voor prachtige vergezichten. En door de vele markante bomen zoals dennen en eiken is het een fascinerende locatie om te schilderen. De vele dieren (herten, wilde zwijnen, wilde paarden, Schotse hooglanders, schapen etc.) geven het gebied een buitengewoon dynamisch karakter.

Samen het avontuur tegemoet
Als full time kunstenaar schilder ik regelmatig op de Veluwe. Ik neem je graag mee op pad om in een ontspannen sfeer stap voor stap het landschap te bedwingen met verf en penseel! Moeilijk? Spannend? Vooral erg leuk en een cadeautje voor jezelf. Bovendien is het ook nog eens leerzaam!

Gegevens

Datum:
14 september
Kosten:
€195
Evenement Categorie:
Site:
https://www.fineartacademy.nl/plein-air-wencke-vinks

Organisator

Fine Art Academy
Telefoon
0031648407866
E-mail
info@fineartacademy.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hoge Veluwe
Beekhuizenseweg 1
Rheden, 6991 JM Netherlands
+ Google Maps

Copyright © 2024 Wencke Vinks. ©Photography by Wencke Vinks. All Rights Reserved. All content on this website may not be published, broadcast or otherwise redistributed without permission. Disclaimer