Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagcursus landschap schilderen op de Veluwe

2 september 2023 @ 09:00 - 16:00

€175

In september geef ik in samenwerking met de Fine Art Academy een workshop landschap schilderen op de Veluwe. Ik schilder regelmatig plein air in de heuvels van de Veluwezoom en ervaar keer op keer hoe inspirerend het is om in de buitenlucht te schilderen en het landschap te observeren. Ben je ook graag buiten in de natuur en lijkt het je leuk om in deze setting te schilderen? Kom dan ook een dag mee schilderen op de Veluwe!

Buiten schilderen
Buiten schilderen, ook wel plein air schilderen genoemd, is een geweldige uitdaging en biedt naast een heerlijke training in de buitenlucht altijd nieuwe inzichten in je schilderproces! Meester landschapsschilders zweren bij deze manier van schilderen omdat het juist de eigen unieke ervaring is die je zelf toevoegt aan een schilderwerk.

De Veluwe
De Veluwe is een uniek stukje natuur in Nederland. De vele heideheuvels afgewisseld met zandverstuivingen zorgen voor prachtige vergezichten. En door de vele markante bomen zoals dennen en eiken is het een fascinerende locatie om te schilderen. De vele dieren (herten, wilde zwijnen, wilde paarden, Schotse hooglanders, schapen, etc.) geven het gebied een buitengewoon dynamisch karakter.

Wanneer?
zaterdag 2 september of zaterdag 16 september 2023, van 9.00 tot 16.00 uur

Voor wie?
De workshop plein air schilderen is voor alle niveaus.
De schildersgroepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers, vooraf aanmelden is daarom gewenst.

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
09:00 - 16:00
Kosten:
€175
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.fineartacademy.nl/plein-air-wencke-vinks

Organisator

Fine Art Academy
Telefoon
0031648407866
E-mail
info@fineartacademy.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hoge Veluwe
Beekhuizenseweg 1
Rheden, 6991 JM Netherlands
+ Google Maps

Copyright © 2024 Wencke Vinks. ©Photography by Wencke Vinks. All Rights Reserved. All content on this website may not be published, broadcast or otherwise redistributed without permission. Disclaimer