Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie: ‘Souvenirs’ in de Wildeman in Doesburg

2 oktober 2021 - 3 oktober 2021

Momenteel werk ik aan een solo expositie gebaseerd op mijn persoonlijke reiservaringen. Net als kunst is reizen goed voor de ziel en dat hebben we een poosje moeten missen. Meer dan ooit heerst het verlangen om weer vrij te bewegen onder ons.

Dit verlangen was o.a. aanleiding voor een nieuwe serie schilderijen. Daarom geef ik in het weekend van 2 en 3 oktober 2021 een expositie genaamd ‘Souvenirs’. Mijn mooiste souvenirs die ik van mijn reizen door Europa, Azië en Amerika mee naar huis nam zijn volle schetsboeken, reisverslagen en foto’s. Deze reisdossiers inspireren jaren na dato nog steeds en vormen een interessante cohesie met mijn hedendaagse schilderkunst. Er zullen portretten en landschappen te zien zijn die gaan over reflectie, verlangen, ontmoetingen, poëzie, verwondering en ontdekkingen.

Gegevens

Begin:
2 oktober 2021
Einde:
3 oktober 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Wildeman
Meipoortstraat 64
Doesburg, 6981DL Netherlands
+ Google Maps

Copyright © 2024 Wencke Vinks. ©Photography by Wencke Vinks. All Rights Reserved. All content on this website may not be published, broadcast or otherwise redistributed without permission. Disclaimer