Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie: Spring in Autumn

7 september - 27 oktober

Thema

Met de expositie ‘Spring in autumn’ belicht Wencke Vinks de transformaties in de natuur die door de seizoenen heen steeds duidelijker merkbaar zijn. Het schept verschillende gevoelens van verwarring maar ook vindingrijkheid, overlevingskracht en ontzag voor alles wat de natuur ons brengt en geeft.Haar schilderijen tonen de menselijke figuur in relatie tot de natuur in deze bijzondere tijd.

Stijl

Haar artistieke uitdaging is vereenvoudiging, het onnodige te elimineren zodat het noodzakelijke kan spreken.
Wencke benadert haar portretten en landschappen met een atmosferische gevoeligheid die vorm, toon, lijn en kleur combineert. Belangrijke elementen voor haar schilderijen zijn technische vaardigheid, creatieve vrijheid en emotionele waarheid. Het doel is om werk te maken waarin al deze elementen op harmonische wijze samenkomen om de toeschouwer te verroeren. Wencke hanteert doorgaans een vrij ingetogen kleurpalet ondersteund door enkele chromatische accentkleuren om de rust maar ook de verwondering in de natuur uit te beelden. Ze werkt zowel op klein als op groot formaat.

Gegevens

Begin:
7 september
Einde:
27 oktober
Evenement Categorie:
Site:
https://www.wg-gallery.com/copy-of-assorted-works-kim-van-den

Organisator

WG Galerie
E-mail
wggalerie@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

WG Galerie
Aardappelmarkt 15
Dordrecht, 3311 BA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Copyright © 2024 Wencke Vinks. ┬ęPhotography by Wencke Vinks. All Rights Reserved. All content on this website may not be published, broadcast or otherwise redistributed without permission. Disclaimer