Expositie Natural Reflections

22/03/2020 – 26/04/2020

Momenteel ben ik met de laatste voorbereidingen bezig voor mijn eerste expositie in mijn werk- en woonplaats Doesburg. Vorig jaar kreeg ik naar aanleiding van mijn deelname aan de expositie Lang leve Rembrandt in het Rijksmuseum een uitnodiging van Stichting De Raadskelder om in het hart van Doesburg te exposeren. De expositie genaamd ‘Natural reflections’ vindt plaats tegen het decor van de prachtige middeleeuwse binnenstad in de sfeervolle Raadskelder van het stadhuis. Ik nodig u hierbij van harte uit om bij de opening aanwezig te zijn. In verband met catering verneem ik graag of bij de opening aanwezig zult zijn. De opening is zondag 22 maart om 13.30 uur in de hal van het Gemeentehuis, Roggestaat 2, Doesburg.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij de opening aanwezig te zijn, dan kunt u tot en met 26 april op zaterdag en zondag een bezoek brengen aan de expositie. De expositie is in de Raadskelder Doesburg (Philippus Gastelaarsstraat 2 Doesburg). Ik zal op enkele dagen zelf ook aanwezig zijn. Op zondag 5 april is het tevens Culturele Zondag in Doesburg, waarbij andere kunstateliers in de binnenstad geopend zullen zijn. Op zondag 26 april van 10:00 tot 17:00 uur is er een curiosa markt ‘Mont Martre’ voor het stadhuis.

Schilderlessen
Vorige maand heb ik mijn eerste schilderlessen gegeven in portretschilderen naar een levend model in olieverf. Het was voor mij een boeiende nieuwe ervaring. Mede door het enthousiasme van de gedreven cursisten heb ik besloten om volgend jaar weer een paar lessen te geven. Mocht u eventueel ook geïnteresseerd zijn in een schilderles, laat het mij dan weten.

Nieuw eigen werk
Momenteel ben ik gestart met een serie nieuwe schilderijen waar ik u later dit jaar meer van zal onthullen. Het belooft een zeer bijzonder project te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *