Masterclass Portret van tekening tot schilderij

10/10/2022 – 14/10/2022

Wil jij graag een week lang alles leren over de basisfundamenten om een klassiek portret naar levend model te schilderen in een directe schilderstijl (alla prima)? Dan is dit iets voor jou!

Van 10 t/m 14 oktober 2022 geef ik weer een Masterclass Portret van tekening tot schilderij met levend model aan de Fine Art Academy.

Gedurende deze week werken we via verschillende studies naar een uitgewerkt portret van het (vrouwelijk) model. De lesdagen zullen bestaan uit een deel theorie, ik zal verschillende demo’s geven en je begeleiden tijdens het schilderen.

Je kan je nu al inschrijven. Wacht niet te lang want er zijn nu nog maar drie plaatsen beschikbaar!

Dit zeggen de cursisten over de masterclass:

Gwen:
Echt alles tot in de puntjes verzorgd! En dan 5 dagen een masterclass volgen is ook niet iets wat ik eerder had gedaan. Echt zo enorm veel geleerd! De hele dag vol geconcentreerd aan het werk. Het was echt een hele ervaring!

Suzanne:
Geweldige masterclass gevolgd van @wenckevinks bij @fineartacademy.nl. Een aanrader voor ieder die verdieping zoekt in portretschilderen. 5 dagen heel hard gewerkt met live model. Van onderzoek
naar uiteindelijk portret. En dat zonder referentiefoto’s! Enorm veel geleerd en hopelijk is dit terug te zien in mijn komende portretten.

Iris:
Intensief maar super leerzaam!

Voor inschrijven en meer informatie, kijk op de website van Fine Art Academy.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *