Nieuws

Lezende vrouw

Wencke Vinks in het Rijksmuseum!

Wencke Vinks is definitief geselecteerd voor de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt. Dit betekent dat haar ingezonden werk samen met andere werken van Nederlandse en internationale kunstenaars van 15 juli t/m 15 september 2019 te bezichtigen is in het Rijksmuseum in Amsterdam.
Read more

painters_plaza

Expositie: Painters Plaza

Onder de naam Painters Plaza exposeren dit voorjaar zes Gelderse kunstschilders in de Noorder-kapel van de Stevenskerk in Nijmegen. Wencke Vinks is één van de zes kunstenaars.
Read more

Ulrich Suberg

4-daagse workshop met Ulrich Suberg

2019 ben ik zeer goed en intensief opgestart. Het was een leerzame week in Haren bij Onderneming op Kunstgebied. 4 dagen lang een levend naaktmodel tekenen in de ochtend en in de middag levend model voor een portretsessie in aparte sessies opgebouwd. Door de lange observaties had ik de gelegenheid om eens meer in detail te treden tijdens een schildersessie. En een levend naaktmodel tekenen of schilderen is voor mij een exotisch uitstapje wat zeker naar meer smaakt. Artiest of niet… ik kan het iedereen aanraden om eens uit je comfortzone te kruipen en in het diepe te duiken. Werkt heel verfrissend in vele opzichten!

Workshop Jeremy Lipking

Deze blog is alleen beschikbaar in het Engels:

Back on track in my atelier after a 5 days workshop with American fine art painter Jeremy Lipking last week in Meehr (in the hills of Limburg, Netherlands). It was a great experience watching Jeremy doing portrait and landscape demo’s.
Read more